Groepsactiviteiten en meer!
Of je nu met je gezin of vrienden wilt mountainbiken of lekker fietsen, of een bedrijfsuitje, kinderfeestje of vrijgezellendag organiseert, zij regelen alles in overleg met jou. Het bedrijf heeft gidsen die de omgeving van Arnhem en de Veluwe goed kennen. Ook kijken ze altijd naar het niveau van de fietsers en maken dan een passend plan voor een fietsroute. Wat zij ook doen zijn mtbs/fietsen op locatie brengen en het ophalen van jouw spullen waardoor je met jouw groep naar Arnhem kan fietsen en daar kan overnachten etc.

Overnachtingen
Verder kunnen zij ook overnachtingen in een B&B, Hotel of Studio voor je regelen middels hun partnerprogramma, maar ook een meer outdoor ervaring, zoals het slapen in een blokhut met kampvuur behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk een (trainings-)ruimte voor bijvoorbeeld entertainment en/of een warme maaltijd met een lekker drankje door hen te laten organiseren.

 

Je kunt ons boeken via ons boekingssyteem. 

https://www.mtbea.nl/

Download poster

Download hier een poster en hang 'm op in je zaak! Zo laat je je klanten en omgeving weten dat je op de deze website staat. ...

Klik hier...

Geen cadeaubon?

Heb je als ondernemer geen cadeaubon maar die wil je wel? Neem dan contact met ons op....

Klik hier...

Ook op deze site?

Natuurlijk! Het is geheel vrijblijvend en zonder verplichting. Stuur ons een mailtje....

Klik hier...